Oldstars Deventer

Een aantal jaren geleden is de het Nationaal Ouderenfonds samen met de KNVB gestart met OldStars Walking Football. Inmiddels zijn er steeds meer Oldstars varianten. Denk hierbij aan hockey, volleybal, handbal en tennis. Verenigingen bieden deze sportvarianten steeds vaker aan. En ook in Deventer bieden verenigingen Oldstars aan. Kortom, door Oldstars Deventer kunt u een leven lang lekker blijven sporten en bewegen!

Oldstars Voetbal

FC RDC biedt elke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur tot ca. 16 uur Oldstars Football. Bij deze aangepaste vorm van voetbal mag de bal niet hoger komen dan heup hoogte en mag niet worden gerend. Dit alles om blessures te voorkomen. Het tactisch aspect van het voetbal krijgt hierdoor een belangrijke(re) rol! Daarnaast is het ook gezellig: na de training is er nog gelegenheid om tot uiterlijk 17.00 uur in de kantine een consumptie te nuttigen (voor eigen rekening). Het Sportbedrijf Deventer heeft regelmatig contact of alles in goede banen wordt geleid! KOM EN BEWEEG MEE 1e drie trainingen zijn gratis en daarna kunt u beslissen om lid van FC RDC te worden en aan alle wekelijkse trainingen en af en toe toernooien deel te nemen.

Oldstars Hockey in Beweging

Zin in een sportieve ochtend? De Deventer Hockey Vereniging organiseert vanaf 16 augustus elke maandagochtend Oldstars. Hierbij staat lekker bewegen op eigen niveau centraal. De Oldstars activiteiten bestaan doorgaans uit een warming up en verschillende beweegvormen om aan de conditie, coördinatie en motoriek te werken. Een professioneel trainer verzorgt gevarieerde oefeningen. Daarna worden diverse (spel)activiteiten aangeboden. Ervaring is niet nodig; het niveau is zeer gevarieerd en wordt aangepast aan de deelnemers. Oldstars is geschikt voor vrouwen en mannen van 55 jaar en ouder en na afloop is er de gelegenheid om met de andere deelnemers gezellig een kopje koffie te drinken. Wilt u het een keer ervaren? U kunt altijd een gratis proefles reserveren.

Kennismaken met één van de Oldstars activiteiten, klik hier om te zien waar en wanneer dat kan én u meteen in te schrijven!

 

Heeft u vragen over Oldstars Deventer, neem dan contact op met:

c.herms@sportbedrijfdeventer.nl