14 juni 2023: Schoolhockey toernooi

De Deventer Hockey Vereniging organiseert in 2023 voor de tweede keer het Deventer Schoolhockey Toernooi. Dit jaar vindt deze plaats op woensdag 14 juni na schooltijd.Het schoolhockeytoernooi wordt georganiseerd voor basisscholen in de gemeente Deventer. Deelname aan het toernooi & de clinic ’s is gratis. 

Adres
Deventer Hockey Vereniging 
Leo Halleweg 3, 7425 NA Deventer

Data

  • Woensdag 7 juni: 15.00 - 16.15 uur | Clinic om te komen oefenen)
  • Woensdag 14 juni: 15.00 - 17.00 uur | Deventer Schoolhockey Toernooi 2023

 

Groep 5 t/m 8

Voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 wordt een toernooi georganiseerd.

Team

Bij het schoolhockeytoernooi bestaat een team uit 7 veldspelers. Daarnaast mag je 2 reservespelers meenemen en één begeleider. Deze begeleider kan en juf of meester van school zijn, maar ook een ouder. Met je team kun je deelnemen aan een voorbereidings-clinic waarbij je een paar hockeytechnieken en de spelregels leert (optioneel) en doe je mee aan het toernooi.

Voorbereidingsclinic

Op woensdag 7 juni kun je eerst even komen oefenen voor het schoolhockey toernooi. Trainers van de Deventer Hockey Verenigingen leren je dan de basisvaardigheden van hockey en je krijgt alle spelregels voor het toernooi te horen.

Het toernooi

Het toernooi is op woensdag 14 juni en staat in het teken van bewegen en plezier. Er worden niet alleen hockeywedstrijden gespeeld, maar er zijn ook totaal andere onderdelen zoals bijvoorbeeld een stormbaan waarmee je punten kun halen. Het toernooi vindt tussen 15.00 en 17.00 uur plaats.