26 april 2024: Koningsspelen

De Koningsspelen komen er weer aan! Op vrijdag 26 april 2024 verzorgen op diverse locaties in de gemeente Deventer sportverenigingen kennismakingsclinics voor leerlingen uit de groepen 5 t/m 8. Een greep uit het aanbod: jazzdance, voetbal, padel, karate, cricket, honkbal en nog veel meer! MAAR ER IS DIT JAAR NOG IETS EXTRA'S!
Want speciaal voor basisschoolkinderen uit Deventer is er dit jaar een uniek online platform ontwikkeld. 

UNIEK INITIATIEF: DE KING’S ARENA

Deventer is één van de vijf gemeenten in Nederland die samen met NOC*NSF een nieuw en bijzonder initiatief hebben gelanceerd in aanloop naar de Koningsspelen: The King's Arena, met tal van uitdagende spellen en challenges. Niet alleen leuk om te doen, maar er zijn ook toffe prijzen te winnen, zoals sport cadeaubonnen, gepersonaliseerde sporttassen, buitenspeel pakketten én de hoofdprijs: een dag beleven als Olympisch Kampioen, met de hele klas! 

Delen = winnen

Vanaf 8 april is de King’s Arena toegankelijk voor alle basisschoolkinderen. Doe jij zelf mee aan de Koningsspelen en vind je het leuk de King’s Arena te ontdekken? Ga dan met een mobiel naar www.kingsarena.nl/deventer en doe mee.

🔥Ontdek de King's Arena! De leukste voorbereiding op de Koningsspelen 👑. Speciaal voor basisschoolinderen uit onze gemeente 💯. Aarzel niet, doe mee en maak kans op te gekke prijzen. 🎁