Voor een middag stond De Brink in Deventer in het teken van hordelopen. Onder leiding van topatlete Eefje Boons en trainer Michel Knobbe heeft het publiek op de Brink genoten van een aantal demowedstrijden van atleten uit de regio en een clinic waar zo'n 35 kinderen aan deel hebben genomen.

Een prachtige kennismaking met de atletieksport in het hartje van Deventer. Ben jij enthousiast geworden door deze clinics en demowedstrijden? Ga dan snel naar www.avdaventria.nl en volg een keer een proeftraining!

Voorbereiding WK

De atlete waar de Urban Athletic Series om draaide, Eefje Boons, deed zelf niet mee aan de demowedstrijden. Eefje is in voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap waar zij de titel gaat verdedigen. Daarnaast probeert zij zich nog te kwalificeren voor de WK die in oktober wordt gehouden in Doha. 

Vind jij het leuk om Eefje te volgen? Houd de komende maand dan de website van AV Daventria 1906 goed in de gaten. Daarnaast doet Deventer TV uitgebreid verslag van de wedstrijden van Eefje Boons.

  • Datum: 14-07-2019

Lees ook