Walking Football is een voetbalvorm wat wordt gespeeld op een klein veld met kleine teams waarbij er niet mag worden gerend om zo blessures te voorkomen. Sport en bewegen is erg belangrijk maar vooral gezelligheid staat centraal bij de Oldstars. Voor elke training wordt er gestart met een kopje koffie of thee en wordt elke training afgesloten tijdens de 3e helft om elkaar zo beter te leren kennen en daardoor ontstaat er een echt teamgevoel.

U kunt gratis kennismaken met de Oldstars. U volgt bij een kennismaking drie trainingen en beslist dan of u lid wordt van Oldstars Deventer.

Elke vrijdag wordt er getraind om 13:30 op Sportpark SV Schalkhaar, Horsterhoekweg 9. De trainingen worden gegeven onder leiding van Paul Vlaskamp en Oskar Kappert.

Bezoek www.oldstarsdeventer.nl om u in te schrijven of voor meer informatie over Oldstars.

  • Datum: 26-09-2019

Lees ook