Het uurrecord wordt gereden van 8.30 tot 9.30 uur. De Mini-Elfstedentocht start om 10.15 uur. Schaatsers van alle leeftijden en alle niveaus kunnen meedoen, zowel DIJC-ers als niet-leden. Het wordt die zaterdagochtend op de ijsbaan heel gezellig! Er is een heus dweilorkest en ook koek en zopie ontbreken niet. Bovendien staat er altijd genoeg publiek om de schaatser aan te moedigen!

UURRECORD

Bij het uurrecord gaat het erom zoveel mogelijk rondjes te rijden in een uur. Je gaat dus niet zozeer de strijd aan met de andere rijders, maar meer met jezelf.  Alle schaatsers vanaf 13 jaar en ouder kunnen meedoen en  rijden met een transponder.

Heb je geen transponder : Tegen een borg zijn er leentransponders beschikbaar!

Schrijf je vooraf in via https://www.deventerijsclub.nl/pages/328/Uurwedstrijd-2019/

Gedurende het uur kun je je eigen vorderingen op een groot scherm langs de baan volgen. De uitslag is meteen na afloop van de wedstrijd bekend.

 

MINI-ELFSTEDENTOCHT

Voor de Mini-Elfstedentocht is de afstand zodanig gekozen dat iedereen de finish kan halen. Kinderen met al wat meer schaatservaring kunnen kiezen voor een afstand van 5 km. Wil je een kortere afstand dan is de 3 km. een goede mogelijkheid.

De hele jonge kinderen, voor wie 3 kilometer nog een hele afstand is, worden begeleid en krijgen bij de stempelposten een extra duwtje in de rug. Vergeet niet je muts en handschoenen mee te nemen. Dit is verplicht ook als het niet zo koud is.

  • Kosten voor niet DIJC-leden is € 3,50  
  • Aanmelden uurrecord: tussen 7.45 en 8.15 - Start 8.35 uur
  • Inschrijven Mini-Elfstedentocht vanaf 9.15 uur.
  • Start 3 km 10.15 uur.  Start 5 km 10.45 uur.

Voor meer info:  https://www.deventerijsclub.nl/pages/284/Mini-Elfstedentocht-2019/

  • Datum: 29-11-2019

Lees ook