Als MVO-partners slaan Go Ahead Eagles, Sportbedrijf Deventer, Salland Zorgverzekeringen, het Deventer Ziekenhuis en Fit & Fun sportcentrum de handen ineen. Samen dagen ze de supporters van Go Ahead Eagles uit om werk te maken van een gezondere levensstijl. Dit doen we via een bijzondere challenge: Fit like an Eagle.

DE STRIJD BRANDT LOS…!

Fit like an Eagle draait om een fitheidschallenge, waarbij deelnemers (in de leeftijd 25 tot 45 jaar) op een plezierige en laagdrempelige manier worden geënthousiasmeerd om aan hun vitaliteit te werken. Na een nulmeting gaan de deelnemers in drie teams van acht deelnemers de strijd aan met zichzelf en tegen elkaar. Ieder team krijgt een teamcaptain vanuit de eerste selectie van Go Ahead Eagles: Jeroen Veldmate (Team V), Martijn Berden & Boyd Lucassen (Team B & B) of Donny van Iperen (Team Donny).

Welk team boekt in een aantal maanden de meeste gezondheidswinst? De deelnemers wordt een compleet en kosteloos programma aangeboden met onder meer een healthcheck, sporten onder begeleiding en workshops over voeding en vitaliteit. In een aantal stappen wordt toegewerkt naar de grote finale met een sportieve eindchallenge!

EVEN VOORSTELLEN… DE TEAMCAPTAINS!

  • Team V – Jeroen Veldmate

“De V staat voor Veldmate, maar ook voor Vitaliteit en Victorie. Sinds vorig jaar ben ik trotse aanvoerder van Go Ahead Eagles, dus ik weet hoe het is om teamcaptain te zijn. Samen toewerken naar een doel, dat is wat we doen in Team V!”

  • Team B & B – Martijn Berden & Boyd Lucassen

“Bij Team B & B staat plezier voorop. Plezier is de basis van goede sportprestaties. Het wordt dus in ons team raggen én lachen. Want lachen is sowieso al gezond, toch?”

  • Team Donny – Donny van Iperen

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Hoe vind je die? Maar zo is het echt! Gelukkig krijg je in Team Donny het juiste steuntje in de rug om niet meer te doen wat je deed, maar daadwerkelijk fitter te gaan leven. Ik ben na mijn knieblessure zelf ook alleen nog maar bezig met fit worden, dus een betere ervaringsdeskundige is er niet!”

Klik hier om je aan te melden!

  • Datum: 06-12-2019

Lees ook