Bedrijven Tafeltenniscompetitie

Doel van de bedrijven tafeltenniscompetitie is lekker in beweging zijn en op informele wijze contact leggen met mede ondernemers en werknemers. Een team bestaat uit 3 tot 6 spelers (inclusief invaller). Iedere speler speelt 3 wedstrijden per avond, per team dus 9 wedstrijden. Er wordt gespeeld volgens het best of 3 systeem met toegift. Vertegenwoordig je bedrijf en sla sportief een balletje met collega’s.

Wanneer: 24 april, 9 en 22 mei, 5 en 19 juni 2019
Waar: Tafeltennisvereniging Swift, Bekkumerstraat 11 te Deventer
Wie: Tafeltennisvereniging Swift
Kosten: € 37,50 per team, per competitie
Inschrijven/ meer informatie: bedrijfscompetitie@ttvswift.nl

Meimaand Fietsmaand

De maand mei staat in het teken van fietsen. Op dit moment zijn we in gesprek met onze partners om een mooi fietsevent te organiseren. Hierbij valt te denken aan een fietsclinic, -estafette, -tocht of -challenge met andere bedrijven. Wij nemen voor u de organisatie uit handen, stellen leenfietsen beschikbaar en maken een mooi en toegankelijk programma. Houd deze site in de gaten!

Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier 

Bedrijven Zaalvolleybaltoernooi

Het bedrijven zaalvolleybaltoernooi is er voor iedereen. Het gaat om sportiviteit, netwerken, humor en plezier! Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. Op één (voorkeurs)avond spelen de teams wedstrijden tegen andere teams van bedrijven uit de regio. Teams die bovenin de poule eindigen spelen de finaleavond. Voorafgaand aan de finales is er een netwerkevenement. Iedereen is welkom op de finaleavond om te netwerken en/of collega’s aan te moedigen. Daag andere bedrijven uit tijdens dit sportieve event!

Wanneer: Wedstrijden 23 mei of 6 juni of 13 juni 2019. Finaleavond 20 juni 2019
Tijd: vanaf 19.00 uur (inloop)
Waar: Sporthal de Kroon
Wie: Volleybalvereniging Avior
Kosten: Deze informatie volgt nog
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier 

NIEUW! Bedrijventeams Groenste Obstakelrun

Beleef samen met collega’s een sportief en gezellig dagje uit. Stel een bedrijventeam van 3 tot 10 deelnemers samen en overwin de Groenste Obstakelrun. De obstakels zijn uitdagend en laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Voor bedrijventeams worden de afstanden 3 km en 7 km aangeboden. Plezier en teambuilding gegarandeerd! 

Wanneer: 16 juni 2019
Waar: Sportpark Keizerslanden
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Klik hier voor de kosten
Inschrijven: Klik hier om in te schrijven

Bedrijven Beachvolleybaltoernooi

Samen met collega’s sporten is niet alleen gezellig, maar bevordert ook de teamspirit. Sporten en netwerken komen samen tijdens het beachvolleybaltoernooi op sportpark SV Helios. Vorm samen met collega’s een team van 6 deelnemers en ga de uitdaging aan. Een gezellig toernooi met foodstands, cocktailbar, DJ en een diversiteit aan bedrijven.

Wanneer: 28 juni 2019
Waar: Sportpark Colmschate-Zuid
Wie: SV Helios en Volleybalvereniging Avior
Kosten: Deze informatie volgt nog
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier 

NIEUW! Bedrijvenswim Deventer Zwem4daagse

De Deventer Zwem4daagse viert dit jaar haar 50e jubileum. Een sportief en sfeervol event in het Borgelerbad. Zwemmen is gezond! Een paar keer per week banenzwemmen heeft effect op Body, mentale gesteldheid en algehele gezondheid. Start samen met collega’s fit de werkdag en zwem vier dagen lang met elkaar baantjes tijdens de Zwem4daagse. Na het zwemmen staat er een heerlijk ontbijt klaar. Het is mogelijk om binnen én buiten te zwemmen.

Wanneer: 8 t/m 11 juli 2019
Waar: Borgelerbad
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Deze informatie volgt nog
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier 

Challenge Eten als een Expert

Op de werkvloer zijn wij allemaal experts. Om lekker te kunnen werken, goed te presteren en het werk lang vol te houden, is het belangrijk om gezond te eten. De challenge Eten als een Expert bestaat uit een bewustwordingscampagne, een workshop en een challenge en zit vol praktische handvatten die je helpen om slimme keuzes te maken. Weg met de afterlunch dip, leer out-of-the-lunchbox denken en geen snaaimomenten meer na een lange werkdag. Ervaar hoe eten je (werk)dag positief kan beïnvloeden. Eten als een Expert is een idee van I am a Foody. Materialen voor de bewustwordingscampagne worden digitaal aangeleverd.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Wat: Bewustwordingscampagne, Workshop, Challenge
Waar: Op eigen locatie
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Op maat
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier 

Challenge in 100 dagen 100 kilo afvallen met Health check

Gezond leven is niet alleen belangrijk, maar ook leuk. Hoe fitter je je voelt, hoe meer fun. Een paar kilo minder kan hierbij net dat beetje extra energie geven. Ga met een groep collega’s voor meer energie en succes en doe de challenge 100 kg afvallen in 100 dagen (aantal kilo’s is afhankelijk van de grootte van de organisatie) Bij deze challenge krijgen alle deelnemers vooraf een korte health check. De bewustwordingscampagne en de workshop Bewegen als een Expert bieden praktische handvatten hoe je naast het letten op je voeding op een slimme manier extra calorieën kunt verbranden. De hele challenge staat een leefstijlcoach tot de beschikking voor het stellen van vragen (per mail of telefoon). Tenslotte biedt de bedrijfssportpas een lage drempel om direct in beweging te komen.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Wat: Healthcheck, Bewustwordingscampagne, Workshop, Challenge, Leefstijlcoach, Bedrijfssportpas
Waar: Op eigen locatie
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Op maat
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier 

Health check door gewichtsconsulente

Bij de health check wordt lengte, gewicht, BMI, vetpercentage en buikomvang gemeten. Dit zijn de belangrijkste indicatoren voor een gezond gewicht. De health check wordt afgenomen door een gecertificeerde gewichtsconsulente van Sportbedrijf Deventer en duurt 10 minuten per persoon. Deze healthcheck is verkrijgbaar vanaf 15 deelnemers. De healthcheck wordt op de eigen locatie afgenomen in een afgesloten ruimte. Ook is het mogelijk om de healthcheck bij Sportbedrijf Deventer te laten plaatsvinden. Hier zijn kosten aan verbonden.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Waar: Op eigen locatie of bij Sportbedrijf Deventer
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Op maat
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier

Bewustwordingscampagne Bewegen als een Expert

Met diverse middelen en materialen creëren we bewustwordingsmomenten om gedurende de dag meer in beweging te komen. Met leuke tips & trics, stimulerend, prikkelend. Materialen worden digitaal aangeleverd.

Workshop Bewegen als een Expert

De workshop Bewegen als een Expert leert je de effecten van bewegen te herkennen en biedt veel praktische handvatten om beweegmomenten gedurende de dag te creëren, zonder dat dit veel tijd of geld kost. Ervaar hoe bewegen de werkdag positief beïnvloedt en helpt bij het verliezen van die paar extra kilo’s. Deze workshop wordt altijd gecombineerd met de bijbehorende bewustwordingscampagne en kan, indien gewenst, bij De Scheg verzorgd worden.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Waar: Op eigen locatie
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Op maat
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier

Bedrijfssportpas

Zet je Body aan het werk en verbeter je conditie met de Bedrijfssportpas. Keuze uit banenzwemmen, recreatief zwemmen, aquasporten en recreatief schaatsen. De pas is op naam van uw organisatie, niet persoonsgebonden en 1 jaar geldig. Vraag naar de mogelijkheden, we doen u graag een passend voorstel. Verkrijgbaar vanaf 100 toegangen bij De Scheg en het Borgelerbad.

Wanneer: Hele jaar op aanvraag
Waar: De Scheg en Borgelerbad
Wie: Sportbedrijf Deventer
Kosten: Op maat
Inschrijven/informatie aanvraag: Klik hier 

 

Contact

Heb je vragen over de bedrijfssportmogelijkheden in Deventer? 

Irene Dekker vertelt je er graag meer over.

Zij is bereikbaar op:

Telefoon/WhatsApp: (06) 2475 2322
Email: i.dekker@sportbedrijfdeventer.nl