Ochtendprogramma

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Tourbus

  Het Inclusief Iedereen Sport- en Beweegplein staat voor beweging en bewustwording voor iedereen met en zonder beperking. Samen op weg naar een inclusieve samenleving waarbij het normaal wordt dat iedereen mee kan doen. Een veilige omgeving waar we ons thuis voelen, samen opgroeien en samen deel uitmaken van de samenleving.

  De tour bus ‘Iedereen Actief’ en de SPORTcarrousel, sportverkenning gaan gezamenlijk op pad om mensen met en zonder beperking samen te laten sporten. Vanuit de toegankelijk gemaakte bus worden mensen met beperking begeleid in en naar  vrijwilligerswerk, toegankelijkheid toetsen we en leerlingen  van het basisonderwijs (2e helft 2018 en 2019) laten we ervaren hoe het is om te leven met een beperking. We werken in de regio Salland samen met 17 sportverenigingen met aanbod aangepast sporten.

  Kijk voor meer informatie op www.iedereenactief.nl of kom langs tijdens de Nationale Sportweek! Voor de activiteiten bij de tour bus hoef je je niet aan te melden.

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – AV Daventria 1906

  Ben je beginnend of ervaren hardloopster? Ben je op zoek naar een gezellige loopgroep of twijfel je nog of hardlopen ook iets voor jou is? Kom dan tijdens de Nationale Sportweek gratis kennismaken met het Vrouwenlopen van AV Daventria 1906. Deelneemsters en trainsters laten je graag ervaren hoe ontspannen, speels en gezellig hardlopen kan zijn!

  Voor deze activiteit kunt u zich gratis inschrijven via de link onderaan de pagina.

 • Meer informatie volgt nog..

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma kun je verschillende sporten gratis uitproberen (met uitzondering van het Hollewand Springkussen Festival). De Sportstars sporten worden aangeboden in twee verschillende rondes:

Ronde 1: 15.00 – 16.00 uur
Ronde 2: 16.15 – 17.15 uur

Je kunt dus twee verschillende sporten uitproberen!

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Speelveld Borgelerbad

  Tijdens het Hollewand Springkussen Festival kunnen kinderen vanaf 2 jaar  zich uitleven en lekker spelen. Op het terrein van het Borgelerbad kun je dus lekker komen klimmen, klauteren, glijden en springen. Een mooie dagbesteding!

  Kinderen t/m 16 jaar betalen € 3,00 entree, voor ouders/begeleiders is de toegang gratis. Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig!

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – VV IJsselstreek

  FC-Twente speelsters Ashleigh Weerden, Myrthe Moorrees en Sisca Folkertsma zullen hierbij aanwezig zijn!

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – AV Daventria

  Atletiekvereniging Daventria uit Deventer bestaat sinds 1906 en is daarmee één van de oudste atletiekverenigingen van Nederland. De sport atletiek is verdeeld in 3 categorieën:  loop-, werp- en springonderdelen. Op woensdag 19 september zullen er twee rondes met Sportstars – Atletiek gegeven worden, waarbij je kennis kunt maken met alle onderdelen van de atletiek. Doe je ook mee?

  Je kunt je via de link onderaan de pagina inschrijven voor Sportstars – Atletiek.

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – DRC The Pickwick Players

  Rugbyclub The Pickwick Players is een van de grootste rugbyclubs van oost-Nederland. Rugby is een sport die zich kenmerkt door respect naar elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter. Ben jij ook benieuwd naar hoe deze sport gaat? Doe dan mee met Fitstars – Rugby!

  Je kunt je via de link onderaan de pagina inschrijven voor ronde 1 of ronde 2 van Sportstars – Rugby.

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Wielerbaan

  Skaten

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Podium

  Bij Bootcamp ga je in de buitenlucht trainen om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Door middel van allerlei verschillende, korte oefeningen wordt jouw conditie op de proef gesteld! Op woensdag 19 september worden er twee rondes Bootcamp gegeven op het grote podium op Sportpark Keizerslanden. Durf jij het ook aan!?

  Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina.

 • Boksen is één van de lastigste vechtsporten, waarbij je een hele goede coördinatie nodig hebt. Tijdens één van de twee rondes Sportstars – Boksen kun jij de beginselen van boksen leren! Doe je ook mee?

  Je kunt je inschrijven via de link onderaan deze pagina.

 • Locatie: Sporthal Keizerslanden (zaal 2)

  Aantal deelnemers: 30

  Volleybal is een balsport die je met twee teams speelt, waarbij een heleboel techniek komt kijken. Tijdens Sportstars – Volleybal zullen ervaren trainers van Avior jou de beginselen van volleybal leren. Ben jij benieuwd naar deze fanatieke teamsport ?  Schrijf je dan nu in !

  Er worden twee rondes volleybal gegeven, waarvoor je je kunt inschrijven via de link onderaan deze pagina.

 • Locatie: Sporthal Keizerslanden

  Aantal deelnemers: 30

  Judo is een erg technische zelfverdedigingssport waarbij je je tegenstander op de grond probeert te krijgen. Een ervaren trainer van Budo Vereniging Deventer zal proberen jou de begintechnieken van judo aan te leren. In Sporthal Keizerslanden worden er twee rondes Sportstars – Judo gegeven waarvoor jij je kunt aanmelden!

  Je kunt je inschrijven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

 • Locatie: Sporthal Keizerslanden (zaal 3)

  Aantal deelnemers: 30

  Badminton is de snelste racketsport ter wereld, en wordt gespeeld met een racket en een shuttle. Hierbij kun je een enkelspel (1 tegen 1) spelen of een dubbelspel (2 tegen 2). Er worden twee rondes Sportstars – Badminton gegeven, waarbij ervaren trainers jou aanleren hoe je deze sport speelt. Doe je ook mee?

  Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina.

 • Het WK hockey is net achter de rug met het Nederlands Damesteam als grote winnaar! Heb jij ook zo genoten van deze sport? Tijdens het Sportstars Festival kun je kennis maken met hockey. De Deventer Hockey Vereniging biedt op woensdag gave hockeyclinics aan.

  Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen, die je onderaan de pagina kunt vinden.

 • Meer informatie volgt nog..

  Inschrijven hiervoor doe je via de link onderaan deze pagina.

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – podium

  Meer informatie volgt nog..

Avondprogramma

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – VV IJsselstreek

  Oud Ajax- en Nederlands elftalspeler Simon Tahamata heeft een eigen voetbalacademie op ‘De Toekomst’, het opleidingscentrum van AFC Ajax. De Academy biedt professionele trainingen waar plezier en individuele ontwikkeling voorop staan. Met veel plezier werken aan de individuele ontwikkeling van talentvolle voetballers is onze drijfveer. Opleiden is voor ons belangrijker dan presteren. Als een speler zich op de voetbalacademie dusdanig verder ontwikkeld dat hij zijn persoonlijke ambities kan waarmaken is dat voor hen de overwinning.

  Dit is een besloten activiteit speciaal voor D1 elftallen van voetbalverenigingen in de gemeente Deventer. Er vindt een loting plaats waaraan alle verenigingen deelnemen. U krijgt bericht van ons wanneer uw team is ingeloot. Deze activiteit wordt u aangeboden door Morefootballs.com & Delantero.

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Wielerbaan

  Meer informatie volgt nog..

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – AV Daventria

  Meer informatie volgt nog..

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Borgelerbad

  Meer informatie volgt nog..

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden

  Meer informatie volgt nog

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden

  Meer informatie volgt nog

Overige activiteiten

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Borgelerbad

  Wil je werken aan je conditie? Trek dan baantjes in het binnen- en buitenbad van het Borgelerbad. Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid. Het is gezond voor het lichaam en werkt erg ontspannend.

  Voor banenzwemmen hoeft u zich niet aan te melden. U koopt een ticket bij de kassa van het Borgelerbad. Een ticket voor volwassenen is 4,95. Kinderen tot 13 jaar en 65plussers betalen 4 euro.

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – diverse locaties

  Voor scholen zoals Het Corberic, Borgloschool en De Linde worden er gedurende de Nationale Sportweek gymlessen op het sportpark verzorgd, zoals rugby, hockey, atletiek, tennis, skateboarden en sportvaria.

  Aangesloten verenigingen:

  • Deventer Hockey Vereniging
  • Drijver’s TC
  • Burnside

  Dit is een besloten activiteit. U kun zich hier niet voor aanmelden of aan deelnemen.

 • Locatie: Sportpark Keizerslanden – Borgelerbad

  SuperSpetters is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.