Sporten is leuk, gezellig en zorgt ervoor dat ik me fit voel
-

De Deventer sportweek staat in het teken van de sport, sportclubs en sporters van Deventer. Met diverse leuke activiteiten, zowel live als online, openen we op 18 september het nieuwe Deventer sportseizoen met de lancering van de #Sportdoetietsmetje-movie. In deze film vertellen inwoners uit de stad wat sport met hun doet. Maar we kijken ook terug op 2019: met de online uitreiking van de sportprijzen uit de Deventer Sportverkiezing 2019

Tijdens deze week kun je natuurlijk ook actief meedoen aan toffe activiteiten van (samenwerkende) sportverenigingen en - aanbieders en zo kennismaken met de sport die bij je past. Lijkt bootcamp je leuk of heb je altijd eens willen honkballen? Of wil je werken aan je gezondheid en gewicht, dan is SwimSlim misschien iets voor jou. Of weet je het nog niet en wil je graag een advies over sport en bewegen? Dan kun je terecht bij de Beweegmakelaars. Je ervaart het allemaal tijdens de Deventer Sportweek.

Voor bestuurders en vrijwilligers van sportclubs zijn er doordeweeks verschillende interessante gratis webinars te volgen, georganiseerd door NOC*NSF tijdens de Nationale Sportweek, die samenvalt met de Deventer Sportweek.

Op zaterdag 26 september brengt Urban Atletics Series samen met AV Daventria 1906 atletiek naar de binnenstad. Train met top-atleten Emma Oosterwegel en Eefje Boons op de tijdelijke atletiekbaan op het Grote Kerkhof. Ook kun je dan meedoen met diverse activiteiten op het sport- en beweegplein

Kortom, ervaar wat sport met jou doet en beleef en proef van Sport in Deventer!

De Nationale en Deventer sportweek is begonnen. Sport doet iets met je! Dat geldt ook voor de inwoners van Deventer. Benieuwd wat de sport in Deventer met jou kan doen? Check de video hier. 

-

-

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen tegen corona is inschrijven voor activiteiten vooraf of ter plekke verplicht. Schrijf bij voorkeur van te voren in, omdat ook het aantal deelnameplekken beperkt kan zijn of in tijdsblokken ingedeeld. We verzoeken u zich op de locaties van de activiteiten te houden aan de geldende en aangegeven maatregelen. 

-

#NSW2020  #BeActive  #sportdoetietsmetje

De Deventer Sportweek 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door NOC*NSF, Sportbedrijf Deventer de gemeente Deventer en diverse sport en beweegaanbieders uit de stad.