Het meest roemruchte toernooi dat Deventer ooit heeft gekend, het Hanzetoernooi, wordt weer nieuw leven ingeblazen door Oldstars Deventer! Op vrijdag 10 mei 2019 wordt het eerste Hanze Oldstars Toernooi georganiseerd op sportpark Borgele op de velden van FC RDC.

Het programma

Het Hanzestad Oldstars Toernooi wordt gespeeld volgens het walking football principe. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld op een klein veldje onder begeleiding van een spelleider. Het toernooi start met een gezamenlijke lunch in het clubhuis van FC RDC. Deze lunch wordt aangeboden door Oldstars Deventer.

Vervolgens wordt er een toernooi gespeeld waar plaats is voor maximaal 8 teams. Deelname aan het toernooi is gratis!

  • 11:30 uur Ontvangst teams
  • 11:45 uur Gezamenlijke lunch
  • 12:30 uur Omkleden
  • 13:00 uur Aanvang wedstrijden
  • 17:00 uur Einde toernooi
  • 17:00 uur De derde helft

Spelregels

Het toernooi is een recreatief oldstars toernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Er wordt gespeeld volgens de officiële Oldstars regels. De wedstrijden duren 15 minuten en er wordt 6 tegen 6 gespeeld. Uiteraard mag je wel wissels meenemen. Voorafgaand aan het toernooi worden de specifieke spelregels nog toegestuurd.

Kennismaking Oldstars voetbal

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Oldstars voetbal? Tijdens het toernooi organiseert Oldstars Deventer onder leiding van de Oldstars trainers een kennismakingsclinic tijdens het toernooi bij FC RDC. Hier kun je gratis aan deelnemen.

Vrijdag 10 mei 2019
13.30 - 15.00 uur
Adres: FC RDC, Bredenhorst 183, Deventer

Klik hier om je in te schrijven voor de kennismakingsclinic. Mocht dit niet lukken, kunt u altijd even bellen met Tim van Beek | t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl | 0570-503930

Inschrijven

Deelname aan het Hanze Oldstars Toernooi is gratis. Deelname is inclusief lunch. Concumpties tijdens het toernooi en de derde helft zijn voor eigen rekening.

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Wedstrijdschema's en stand

Klik hier indien onderstaand wedstrijdschema niet opent.