Swimslim

SwimSlim jeugd

6 – 18 jaar

Zwemmen is een geschikte sport voor kinderen en jeugd met een maatje meer. Bij SwimSlim staat het sporten en bewegen centraal. Lessen worden veelal in een spelvorm aangeboden. Denk hierbij aan aquabootcamp, waterpolo, boksen en vele andere leuke activiteiten. Doordat de activiteiten in het water plaatsvinden, wordt het lichaamsgewicht gedragen door het water waardoor gewrichten en spieren minder worden belast en de kans op blessures kleiner is.

SwimSlim wordt verzorgt door een professionele instructeur van De Scheg. Naast het zwemmen en bewegen kunnen wij je ook in contact brengen met een voedingscoach.

Locatie
Sport- & Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1, Deventer

Dag en tijd
Elke dinsdag van 19.00 – 20.00 uur (met uitzondering van vakantieperiodes)

Kosten
De eerste les SwimSlim is gratis. Hierdoor kun je kennismaken met het programma. Ga je na een proefles door? Dan neem je een pakket van 8 lessen af die € 50,00 kost.

Aanmelden
Klik hier om aan te melden voor SwimSlim. Aanmelding van de voren is verplicht. Om aan SwimSlim deel te kunnen nemen is een zwemdiploma noodzakelijk.

Tijdens de lessen worden deelnemers op leeftijd ingedeeld.

 

SwimSlim volwassenen

vanaf 18 jaar
Wilt u zich energieker voelen voor een verandering van leefstijl? Dat kan met SwimSlim! Zwemmen is een geschikte sport voor volwassenen met een maatje meer. De activiteiten van SwimSlim bevorderen het afvallen en verbeteren de conditie. Bewegen in het water is makkelijk en lichter doordat gewrichten en spieren minder worden belast doordat zij worden gedragen door het water. Hierdoor is de kans op blessures vrij klein.

Programma
De lessen zijn gevarieerd en bestaan uit diverse aquasporten die worden begeleid door professionele instructeurs van De Scheg. Bij aquasporten kunt u denken aan boksen, bootcamp, aquarobic of aquajoggen. Daarnaast is er ruimte voor eigen suggesties. Alles wordt aanboden op uw eigen niveau. Naast het zwemmen en bewegen kunnen wij u ook in contact brengen met een voedingscoach.

Locatie
Sport- & Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1, Deventer

Dag en tijd
Elke dinsdag van 20.15 – 21.00 uur (met uitzondering van vakantieperiodes)

Kosten
De eerste les SwimSlim is gratis. Hierdoor kun je kennismaken met het programma. Ga je na een proefles door? Dan neem je een pakket van 8 lessen af die € 50,00 kost.

Aanmelden
Klik hier om aan te melden voor SwimSlim. Aanmelding van de voren is verplicht.

Heb je vragen over Swimslim, neem dan contact op met:

Tim van Beek | 06-2255 2902 | sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

Swimslim is een zwemprogramma van De Scheg. Kijk op www.descheg.nl/swimslim voor alle informatie en inschrijven.