Algemene informatie

Alle basisscholen in de gemeente Deventer zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Koningsspelen. In samenwerking met de sportverenigingen is er een sportief programma samengesteld dat aansluit op het Koningsspelen ontbijt. Dit jaar vindt het programma plaats op diverse locaties in de gemeente Deventer voor de groepen 5 t/m 8.  Voor de groepen 1 t/m 4 zijn er speciale Koningsspelen leskaarten met leuke activiteiten voor op school. Dit jaar doet er een record aantal van 34 sportverenigingen mee op unieke locaties in Deventer:

  • Sporthal De Kroon (Lopathon Panta Rhei & Tintaan)
  • Jachthaven Deventer (R&ZV Daventria)
  • Sportpark Keizerslanden (DRC The Pickwick Players, AV Daventria 1906, Sportcaroussel)
  • Borgelerbad (Reddingsbrigade Deventer)
  • Havenkwartier (Bounce, Padel Deventer, Burnside)
  • Sportpark Colmschate-Zuid (SV Helios)
  • Tennispark Colmschate (TC Colmschate)
  • Sport- & Belevingscentrum De Scheg (Avior, BC IJsselstad, Deventer Hockey Vereniging, Studio Perfect, SVOD, Chok Dee, Drachman & Budo Vereniging Deventer)
  • De Uutvlog (ABS Handbal)

 

Cadeau

Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 die aan de Koningsspelen van Sportbedrijf Deventer meedoen, krijgen op school een waardevoucher en een polsbandje.

Gratis zwemmen en spelen
Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen met een polsbandje op 12 april gratis komen zwemmen of spelen in Sport- & Belevingscentrum De Scheg. Het geeft je recht om samen met één of begeleider* bij het speelparadijs of zwembad naar binnen te gaan.

Om gratis naar binnen te kunnen met je polsbandje dien je tussen 15.00 – 16.30 uur aanwezig te zijn. Bij de ingangen van het zwembad en het speelparadijs
staat een medewerker van Sportbedrijf Deventer die je naar binnen laat. Bij grote drukte kan het zijn dat er een stop op het zwembad of speelparadijs zit. Denk er dus aan
om op tijd te komen, want vol = vol!

*LET OP! BROERTJES OF ZUSJES DIE GEEN POLSBANDJE HEBBEN GEKREGEN DIENEN EEN KAARTJE AAN DE RECEPTIE OF BIJ DE INGANG VAN HET SPEELPARADIJS TE KOPEN.

Happy Life waardevoucher
Voor de Koningsspelen krijg je een Happy Life cadeau in de vorm van een cheque. Deze cheque met daarop een code kun je verzilveren op deventer.happylife.nl. De Happy Coins die daarmee worden verdiend, kunnen worden gebruikt voor sportkennismakingsclinics van sportverenigingen, Sportstars, Swimstars of Minecraft. Elke keer als je een cheque verzilvert, levert dat de school automatisch punten op voor de Fitste School Competitie. Dit gebeurt ook als je zelf beweegt en het aantal punten verzilverd vanuit de Happy Life app. 

Wat een gave sportclinic, ik had deze sport nog nooit gedaan!

Contact

Wil je meer weten over de Koningsspelen? 
Paulien Lubbers kan je er alles over vertellen. Je kunt haar bereiken via: 
Telefoon/WhatsApp: 06-52520113
Email: p.lubbers@sportbedrijfdeventer.nl

Partners

Gemeente Deventer, lokale sportverenigingen en sportaanbieders.