Topatlete Eefje Boons doet verschillende leuke activiteiten voor AV Daventria 1906. Zo heeft zij bijvoorbeeld meegewerkt aan de gymbingo en heeft zij live een work-out gegeven via facebook en instagram

Topatleet Rodrigo heeft speciaal voor jou een aantal leuke atletiekoefeningen die je thuis kunt doen in de gymbingo verwerkt!

-

Live-workout

AV Daventria houdt haar leden gedurende de coronacrisis goed in beweging door elke vrijdagmiddag om 16.00 uur een live work-out te geven. De eerste work-out is verzorgd door Eefje Boons.

Kijk elke vrijdagmiddag live op de FACEBOOK of INSTAGRAM pagina van AV Daventria 1906 en doe mee!

Gymbingo met Eefje Boons

De gymdocenten van Sportbedrijf Deventer maken elke week een digitale vervangende gymles voor alle leerlingen op basisscholen in de gemeente Deventer. AV Daventria heeft de primeur en werkt als eerste sportvereniging ook aan deze gymbingo mee.

Gymbingo Emma & Rodrigo

Niet alleen Eefje Boons heeft een gymbingo gemaakt voor de jeugd, maar ook topatleten Emma Oosterwegel en Rodrigo Willy Broer hebben een leuke sportieve bingokaart gemaakt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over atletiekvereniging AV Daventria 1906? Klik hier en neem eens een kijkje op de website van de vereniging. 

Wanneer AV Daventria 1906 nieuwe acties en activiteiten heeft, kun je ze terugvinden op deze pagina!