De Kampioenen Spelen

Ouderen, ze zijn geweldige ouders of grootouders. Ze weten meer over cultuur en sport. Beseffen wat vriendschap inhoudt. Zitten vol mooie verhalen en ervaringen. En zijn nog energiek genoeg om dit alles met elkaar te delen. De ouderen onder ons zijn échte Kampioenen. 

Leeftijd is niets meer dan een getal. Dat weet iedereen. En zelfs al voel je je wellicht wat oud, dan kan omgang met anderen en de juiste fysieke activiteiten je weer zo jong laten voelen als vroeger. En dat is precies wat sport en beweging biedt! Tijdens de Sportweek staat Deventer dit jaar volledig in het teken van onze kampioenen tijdens de Kampioenen Spelen! Maar ook buiten deze Sportweek is er er veel te doen voor alle kampioenen van de stad. 

Doe mee met beweegactiviteiten

We dagen alle Kampioenen uit om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen met alle activiteiten die in Deventer worden georganiseerd. Doe tijdens de Kampioenen Spelen bijvoorbeeld mee met Oldstars voetbal of hockey of maak kennis met beweegactiviteiten in het water. Er zijn zoveel (laagdrempelige) beweegactiviteiten voor Kampioenen die passen bij ieders niveau, ambitie en mogelijkheden. Tijdens de Kampioenen Spelen zetten we al deze activiteiten en de Kampioenen in het zonnetje. Er is voor elke kampioen iets te doen!

Is bewegen voor u niet zo vanzelfsprekend en wilt u graag even op weg geholpen worden of staat er geen aanbod naar wens bij?
Neem dan contact op met Chantal Herms, samen met u zoekt zij naar passende oplossingen. Niet alleen tijdens de Kampioenen Spelen, maar ook daarna.

Deel uw kennis, ervaring en enthousiasme

Gelijktijdig nodigen we de kampioenen van de stad uit om uw verhalen en kennis in te zetten, door uw levenservaring te delen. Hoe? Door u aan te melden als vrijwilliger bij een club of uw kennis, ervaring en hulp op een andere manier aan te bieden. Misschien bent u wel een sportieve ambassadeur die weet hoe het is om plezier aan sport en bewegen te beleven en iemand anders graag helpt om dat ook te ervaren. Meld u dan aan als beweegmaatje, die een nieuwe beweger even een duwtje in de rug kan geven, wanneer hij/zij dat nodig heeft. 

Heeft u vragen over de Kampioenen Spelen of beweegactiviteiten? Of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of beweegmaatje? Neem dan contact op met
Chantal Herms | 06-52868731 | c.herms@sportbedrijfdeventer.nl