Oldstars Deventer

Een aantal jaren geleden is de het Nationaal Ouderenfonds samen met de KNVB gestart met OldStars Walking Football. Bij deze aangepaste vorm van voetbal mag de bal niet hoger komen dan heup hoogte en mag niet worden gerend. Dit alles om blessures te voorkomen. Het tactisch aspect van het voetbal krijgt hierdoor een belangrijke(re) rol!

Inmiddels zijn er steeds meer Oldstars varianten. Denk hierbij aan hockey, volleybal, handbal en tennis. Verenigingen bieden deze sportvarianten steeds vaker aan. En ook in Deventer bieden verenigingen Oldstars aan. Kortom, door Oldstars Deventer kunt u een leven lang lekker blijven sporten en bewegen!

Kennismaken & kosten

U kunt gratis kennismaken met Oldstars Deventer. Bij de meeste verenigingen is het mogelijk om drie keer gratis mee te trainen. Daarna wordt u lid van de sportvereniging. Hierbij worden er door sportverenigingen verschillende contributievormen en contributieprijzen gehanteerd. Bij FC RDC betaal je bijvoorbeeld € 99,00 per seizoen. VV Avior vraagt € 4,00 per training. Vraag bij de betreffende vereniging de actuele lidmaatschapskosten voor OldStars. 

Kennismaken met één van de Oldstars activiteiten, klik hier om te zien waar en wanneer dat kan én u meteen in te schrijven! 

 

 

Heeft u vragen over Oldstars Deventer, neem dan contact op met:

Tim van Beek | 062255 2902 | t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl