Oldstars Korfbal

Een aantal jaren geleden is de het Nationaal Ouderenfonds samen met de KNVB gestart met OldStars Walking Football. Bij deze aangepaste vorm van voetbal mag de bal niet hoger komen dan heup hoogte en mag niet worden gerend. Dit alles om blessures te voorkomen. Het tactisch aspect van het voetbal krijgt hierdoor een belangrijke(re) rol!

Inmiddels zijn er steeds meer Oldstars varianten. Denk hierbij aan hockey, volleybal, handbal en tennis. Verenigingen bieden deze sportvarianten steeds vaker aan. Kortom door Oldstars Deventer kunt u een leven lang lekker blijven sporten en bewegen!

Kennismaken & kosten

U kunt gratis kennismaken met Oldstars Deventer. Bij de meeste verenigingen is het mogelijk om drie keer gratis mee te trainen. Daarna wordt u lid van de sportvereniging. Hierbij worden er door sportverenigingen verschillende contributievormen en contributieprijzen gehanteerd. Bij FC RDC betaal je bijvoorbeeld € 99,00 per seizoen. VV Avior vraagt € 4,00 per training. Vraag bij de betreffende vereniging de actuele lidmaatschapskosten voor OldStars.

Devinco

Sportpark Rielerenk - Devinco (sportinstuif & korfbal)
Nico Bolkesteinlaan 10, Deventer
Iedere zaterdagochtend van 8.30 - 9.30 uur
Contactpersoon: Truus Steenbruggen | Tel: 0570-621038
www.devinco.nl

Inschrijven

Bij OldStars Deventer kun je drie keer gratis kennismaken. Daarna betaalt u je de contributie van de vereniging die de sport aanbiedt. Klik hier om je aan te melden voor Oldstars Deventer. Natuurlijk kun je ook gewoon even bellen of mailen!

Contact

 

Tim van Beek | t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl | 06-22552902