Het platform www.sportindeventer.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen Sportbedrijf Deventer en NOC*NSF. Op dit platform vind je alle informatie over sport- en bewegen voor de gemeente Deventer. Zo brengen we vraag en aanbod van sport- en beweegactiviteiten in de stad bij elkaar.

Voor de bewoner

Het platform neemt voor bewoners drempels weg om te sporten en bewegen. Zo kunnen ze activiteiten van sportaanbieders in Deventer zoeken, vinden en zich hiervoor aanmelden. Kortom, één overzicht van al het sportaanbod in de gemeente Deventer.

Voor de sportclub

Het platform sportindeventer.nl voorziet jouw sportclub (uit de gemeente Deventer) van informatie, kennis en tools op het gebied van sport en bewegen. Niet alleen landelijk, maar juist ook op lokaal niveau door onder andere in te spelen op actualiteiten. Daarnaast helpt het platform voor interactie met de lokale sporter: je kan het platform gebruiken om jouw sportclub te promoten richting (potentiële) sporters in de gemeente Deventer!

Introductie sportindeventer.nl

In de Nationale Sportweek willen we met elkaar heel Deventer in beweging brengen en na de Sportweek in beweging houden! Hiervoor krijgen alle bewoners 5 sportcredits die t/m 31 december 2018 in te wisselen zijn op het platform sportindeventer.nl.

Hoe kan jouw club meedoen?

  • Ga naar www.clubprofiel.nl en check of jouw club al een profiel heeft. Indien er nog geen profiel is aangemaakt, maak deze dan stap voor stap aan. Vul deze zo uitgebreid mogelijk in zodat potentiële sporters je goed kunnen vinden. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem! Bekijk dan deze handige video of download de handleiding
  • Meld jouw club aan voor het platform www.sportindeventer.nl.
  • Vanuit het clubprofiel kan je sportactiviteiten aanmaken, zoveel als dat je zelf wil. Dit kunnen bestaande (open/instuif) lessen en trainingen zijn, of speciaal ontwikkelde activiteiten voor potentiële sporters. Deze activiteiten kunnen plaatsvinden tussen woensdag 26 september en maandag 31 december 2018. In 2019 zetten we de campagne voort.
  • Meld jouw activiteit aan (laatste stap) voor het platform www.sportindeventer.nl De activiteit wordt daarmee zichtbaar in de kalender en de zoek- & boekfunctie zodat iedereen in de gemeente Deventer zich hiervoor kan aanmelden.
  • Bewoners uit de gemeente Deventer kunnen met de code sportindeventer2018 hun credits verzilveren. Elke credit is 1 sportactiviteit waard. Je bepaalt zelf of de activiteit gratis is of dat de sporter nog een eigen bijdrage moet betalen bij de club.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hierover hebben, wij staan voor je klaar!

Op woensdagavond 26 september, 3 en 10 oktober van 19.30 tot 21.00 organiseren wij inloopavonden bij De Scheg – Piet van Donkplein 1 te Deventer – om jouw club te ondersteunen met het invullen van het profiel en het aanmaken van activiteiten. Kom gerust langs en stel je vragen!