Nationale Diabetes Challenge 2024

DEVENTER!

Wij nodigen je uit om met ons mee te wandelen! Omdat we geloven dat wandelen een heel goed medicijn is, heeft Gezond Leefstijlcoaching, in samenwerking met Sportbedrijf Deventer, het initiatief genomen om in Deventer mee te doen aan de Nationale Diabetes Challenge.

Dit betekent dat wij vanaf donderdag 25 april elke week samen met een groep deelnemers gaan wandelen in de buurt. Gedurende 20 weken wandelen we samen in Deventer. We bouwen het wandelen rustig op met als doel om gezamenlijk 5 kilometer te kunnen wandelen. 

Deelname aan het wandelprogramma is gratis. Op zaterdag 28 september 2024 sluiten we deze Challenge met alle wandelgroepen uit het land feestelijk af in het Open Lucht museum in
Arnhem. Een ticket om hieraan deel te nemen kost € 5,50 pp. (deelname is niet verplicht). Vervoer van en naar Arnhem is op eigen gelegenheid. Deelname aan de wandelgroep van de Nationale Diabetes Challenge is op eigen risico (zie algemene voorwaarden op de website van de Nationale Diabetes Challenge).

Wanneer? Vanaf donderdag 25 april aanstaande. We verzamelen vanaf 15.45 uur. Er is dan gelegenheid een kopje koffie of  thee te nemen. Uiterlijk om 16.00 uur vertrekken we en zijn rond 17.00 uur terug.
Waar? We vertrekken vanuit de praktijk van RondOm Podotherapeuten aan de Mr. H.F. de Boerlaan 111 in Deventer. 


Vragen over deelname kunnen ook gesteld worden via deze website: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/deventer/ onder de knop "stel een vraag".