Thema’s die in het nieuwe sportbeleid aan de orde komen zijn gebaseerd op lokale en landelijke onderwerpen. Sportvoorzieningen in de wijken en dorpen, inclusief sporten, vitale aanbieders, positieve sportcultuur en van jongs af aan vaardig bewegen.

Wat we graag van u willen horen
Tijdens de bijeenkomsten willen we bijvoorbeeld van u horen wat uw vereniging kan betekenen voor de wijk. En hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen kan sporten. Waar de vereniging verantwoordelijk voor kan en wil zijn. Wat de vraag van uw vereniging aan andere partijen is - maar ook wat u kan leveren. Sportverenigingen bieden immers meer dan alleen sport. Ze zorgen ook voor verbinding.

Data van de bijeenkomsten
De gemeente Deventer organiseert daarom met het Sportbedrijf Deventer bijeenkomsten in de maand mei. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle sportaanbieders in de gemeente Deventer. Zowel commercieel als niet-commercieel. Klik hier voor aanmelden!

  • Donderdag 9 mei       Zandweerd/Borgele/Platvoet
  • Maandag 13 mei        De Hoven/Binnenstad/Voorstad/Rivierenwijk
  • Dinsdag 14 mei          Colmschate/Vijfhoek
  • Maandag 20 mei        Diepenveen/Schalkhaar/Averlo
  • Woensdag 22 mei      Keizerslanden
  • Donderdag 23 mei     Lettele/Okkenbroek/Bathmen/Oude Molen/Loo/Oxe

De bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 – 21.30 uur. Na uw aanmelding krijgt u op termijn een agenda met de precieze locatie. We zien u graag op één van de bijeenkomsten.

Afrondende fase
In het derde en vierde kwartaal van dit jaar wordt u nog één keer benaderd. Ook maatschappelijke organisaties en bedrijven in wijken worden dan benaderd. Dit is de laatste fase waarin we u willen vragen om input. Uw input is de basis voor het nieuwe sportbeleid waaronder de accommodaties.

 

Gemeente Deventer

Natasja Smit

  • Datum: 26-04-2019

Lees ook