De ziekte van Batten
Food, Relax, Inspire en Sport vormen samen het woord FRIS. Trainingsstudio FRIS staat voor een actief, gezond leven in een veilige, sociale omgeving. Precies die dingen die bij de ziekte van Batten in het gedrang komen. Kinderen met Batten leiden de eerste vijf jaar van hun leven op het oog zorgeloos. Ze rennen, spelen en maken vriendjes. Maar als vanzelf beginnen de problemen. Ernstig verlies van gezichtsvermogen, aanvallen van epilepsie, geheugenverlies en dementie. Uiteindelijk komen kinderen met Batten in een rolstoel terecht, ze verliezen de mogelijkheid tot communiceren en tussen het 15e en 25e levensjaar volgt onvermijdelijk het overlijden. Voor zo’n zestig kinderen in Nederland is dat op dit moment hun toekomstbeeld. Laten we er alles aan doen om de toekomst met Batten een stukje zorgelozer te maken!

Deventer Buddy Challenge op het Deventer Stadsstrand
De Buddy Challenge zit vol workshops, clinics en natuurlijk de nodige sportieve uitdagingen. Natuurlijk wordt er samen met tal van partners gezorgd voor veel leuke activiteiten voor jong en oud.

 Het programma is als volgt:

  • 11:30 inschrijven teams
  • 12:00 briefing activiteiten 
  • 13:00 uur workshops, workouts en activiteiten I
  • 15:30 uur pauze
  • 16:00 uur workshops, workouts en activiteiten II
  • 17:30 -20:30 BBQ en Borrel

Inschrijven
Een team bestaat uit maximaal twee personen, inschrijven kost €25. De challenge begint gelijk na inschrijven want dan ga je zoveel mogelijk sponsoren zoeken die jou willen sponsoren voor de challenge. Je krijgt een eigen online actiepagina om zoveel mogelijk geld op te halen. Eindig jij in de top tien hoogst ingezamelde sponsorbedragen? Dan heb je de eerste punten voor de Buddy Challenge al binnen!

Praktische informatie
Buddy gevonden? Ga dan snel naar www.wodapp.nl/p/17922 om jullie inschrijving te bevestigen. Zoek sponsoren en hou je mailbox in de gaten. We houden je digitaal op de hoogte over het evenement. Uiteraard kun je nog een aantal gratis trainingen volgen om goed beslagen ten ijs te komen. Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar tanjahogenberg@gmail.com

  • Datum: 01-08-2019
#Samensporten #Sociaal #Sportindebuurt

Lees ook