Van 28 augustus t/m 8 september 2019 vinden de clubkampioenschappen bij tennisclub Bathmen plaats. Rondom de clubkampioenschappen worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo kun je op zondag 1 september om 14.00 uur kennismaken met dynamictennis. Er zullen enkele proefwedstrijdjes worden gehouden en is gelegenheid om zelf deel te nemen.

Reguliere trainingen
Vind je dynamictennis ook zo leuk? Kom dan op dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur naar het tennispark van TC Bathmen en doe mee!

Dynamictennis wordt met een lichte bal en een lichtgewicht racket gespeeld. Doordat het racket een wat kortere handgreep heeft, is het eenvoudiger te hanteren. Het spel wordt gespeeld op een veld ter grootte van een badmintonveld. Dynamictennis is gemakkelijk aan te leren, is goed vol te houden en is niet blessuregevoelig. Vanaf oktober tot en met maart wordt er in samenwerking met ABS badminton op woensdagavond in de sporthal gespeeld. Zo kan het hele jaar door deze leuke sport worden beoefend.

Kijk voor meer informatie op www.tcbathmen.nl!

  • Datum: 22-08-2019
#45+ #Sportindebuurt #Sportclubs #SPORT, daar geef je om

Lees ook