Tijdens het IJSTIJD! Festival is er op ijsbaan De Scheg dus nog veel meer te beleven. Je kunt leren schaatsen met de slimme schaatsstoel van KPN, die je instructies van Sven Kramer doorgeeft. Er is muziek en er wordt spectaculair freestyle gedanst op het ijs. Je kunt er racen op een ijsfiets, of genieten van de Silent Disco. En zo zijn er nog veel meer activiteiten voor jong en oud.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

Gehele dag                                       
KPN Rad van Fortuin, Tonzon Silent Disco 

13:00 – 14:00   
Kunstrijd demo en clinic FISE en Fire Star on Ice

15:00 – 16:00                                    
Kidsperconferentie met Suzanne Schulting, Yara van Kerkhof en de broers Mulder

16:15 – 17:00                                    
Optreden + Meet & Greet 4LIFE

 

Meer informatie over het IJSTIJD! Festival vind je op schaatsen.nl/ijstijdfestival. Een belangrijke doelstelling van IJSTIJD! is om via het schoolschaatsen 250.000 kinderen te bereiken, onder andere via gratis lespakketten voor scholen.

  • Datum: 14-10-2019

Lees ook