Sporten, bewegen, spelen én roken gaat niet samen. De sport- en speeltuinvereniging is een belangrijke omgeving voor iedereen. Een rookvrij sport- en speelterrein geeft onder andere kinderen het goede voorbeeld, beschermt tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomt het schadelijke meeroken.

EEN ROOKVRIJE SPORT- EN SPEELTUINVERENIGING DRAAGT BIJ AAN EEN ROOKVRIJE GENERATIE

We nodigen de sportverenigingen, speeltuinverenigingen en andere sport- en beweegstichtingen die deze ambitie delen en graag mee willen doen daarom uit voor de startbijeenkomst over rookvrij sporten, bewegen en spelen.

Professionals van de Rookvrije Generatie die gespecialiseerd zijn in rookvrije (sport)accommodaties zullen de bijeenkomst inhoudelijk verzorgen en verenigingen voorzien van alle informatie, cijfers, tips en stappenplannen. Uiteraard zijn er ook lokale verenigingen aanwezig die al rookvrij zijn en hun goede ervaringen delen. Aansluitend ondertekenen we graag met zoveel mogelijk verenigingen de intentieverklaring waarin we leden rookvrij laten sporten, bewegen en spelen. Samen staan we sterk! Op naar een rookvrije samenleving!

Klik hier om je aan te melden.

Deze startbijeenkomst is een initiatief van alle partners in de gemeente Deventer die zich inzetten voor positieve gezondheid en de Rookvrije Generatie en die betrokken zijn bij het netwerk Samen Gezond in Deventer #DeventerRookvrij #SallandRookvrij

 

  • Datum: 05-11-2019

Lees ook