OldStars Hockey is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de KNHB. Met OldStars wordt er voor de 55-plusser een mogelijkheid geboden om in beweging te blijven en om de sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. OldStars Hockey is een aangepaste spelvorm voor hockey op latere leeftijd.

Hockeylegende Floris-Jan Bovelander staat volledig achter de spelvorm OldStars walking hockey en geeft ook clinics door heel Nederland. De aangepaste spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Wist je dat de spelvorm altijd onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer is? Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Athletic Skills Model van beweegstrateeg René Wormhoudt. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+.

Klik hier om de enquête over OldStars Hockey in te vullen.

  • Datum: 04-12-2019

Lees ook