Walking Football
Walking football wordt gespeeld op een veld zo groot als een handbalveld en de teams bestaan uit 5 spelers. Er mag niet worden gerend, er mogen geen slidings worden genomen en de bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld. Een ideale spelvorm dus voor 50 en 60+ die toch lekker actief willen blijven.

Uitslagen:
FC -RDC speelde een mooi toernooi in de met 2 overwinningen in de Univé Soccerhall op kunstgras. Sportclub Markelo en RoodZwart werden verslagen. Uiteindelijk werd er een 5e plaats behaald met 15 doelpunten tegen en 11 voor. Een zekere verbetering t.o.v. 2018 waarin de 8e plaats werd behaald.
Gé Broeknellis was evenals in 2018 weer de clubtopscoorder. De beste clubvoetballer was Harry Witzel en hij mocht dan ook de prijs ophalen.

Kortom het was een geslaagd toernooi met uiteraard een hele gezellige derde helft waarbij een lekker bockbiertje er zeker wel in ging.

Ook een keer meedoen?

De Oldstars van FC RDC trainen elke woensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur op sportpark Borgele. Uiteraard kun je ook aan andere Oldstars sporten meedoen, zoals volleybal, korfbal en vanaf het voorjaar ook hockey. Kijk voor alle informatie op www.oldstarsdeventer.nl! 

  • Datum: 08-01-2020

Lees ook