KNZB Zomertour

Zeemeerminzwemmen 11.00 - 12.00
Als een echte zeemeermin of zeemeerman behendig door het water bewegen? Met een prachtige zeemeerminnenstaart? Kom naar deze experience en ervaar hoe het is om als een echte zeemeermin door het water te zwemmen. Schrijf in! 

Zwemcheck 12.30 - 13.30
​Voor de kinderen wacht tijdens de Zwemcheck een uitdagend zwemparcours met oefeningen om beter te zwemmen in open water, zoals; "Wat moet ik doen als ik wegdrijf op een luchtbed." "Hoe ga ik om met wind en stroming?" en "Omslaan in een opblaasboot en dan?" Waar moet je dan op letten? Met praktische voorbeelden leren ze gevaarlijke situaties te herkennen. Schrijf in! 

Top Clinic 14.00 - 15.00
Wat is leuker dan tips en trics te krijgen van één van de beste coaches in het land of een challenge aan te gaan met jouw sportheld?​ Schrijf in!

Zwemdisco 15.30 - 16.30
Het licht gaat uit, de discolampen aan. Je kunt helemaal losgaan op de nieuwste hits. Kom je ook naar dit grote feest? Je kunt dan gelijk al je zwemskills laten zien!​ Hiervoor is geen inschrijving nodig.