Ik neem je mee!

#ikneemjemee

Sporten is leuk, gezond en sociaal. Daarom willen we via beweegprogramma Ik neem je mee sporten voor mensen, voor wie sporten en bewegen niet vanzelfsprekend is, leuker maken. Dat doen we door hen te koppelen aan een sportieve ambassadeur, die iemand helpt, motiveert en af en toe het steuntje in de rug geeft om door te zetten.  

Ben jij een sportieve ambassadeur? Zou jij vanuit jouw ervaring met sport een ander willen helpen om ook te ervaren hoe geweldig het is? Dan is Ik neem je mee misschien wel iets voor jou! 

Of misschien ervaar jij zelf drempels om te beginnen met een sport. Misschien weet je simpelweg niet welke sport bij je past, voel je je niet thuis op sportclubs, kamp je met gezondheidsproblemen of een fysieke of mentale beperking. Die drempels probeert Ik neem je mee weg te nemen door jou, als beginnende of zoekende sporter, te koppelen aan een sportieve ambassadeur, die af en toe helpt en motiveert – op een manier die bij jou past. Ben jij zo iemand - of ken jij zo iemand - die door zo'n zetje in de rug het sporten waarschijnlijk wel zou oppakken en volhouden? Meld je dan aan  en leer hoe leuk sporten kan zijn! 

Kijk voor meer informatie over het programma op https://www.nocnsf.nl/ikneemjemee en meld je aan!