Doe ook mee aan het schoolkorfbaltoernooi met jouw klas!

Toernooi groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8

Ook dit jaar hopen we natuurlijk dat jullie school weer meedoet met een aantal teams. Er zijn drie leeftijdscategorieën; de bovenbouw (groep 7/8), middenbouw (groep 5/6) en de onderbouw (groep 3/4). In alle leeftijdscategorieën bestaat een team uit maximaal 4 spelers in het veld, 2 jongens en 2 meisjes (in overleg kan eventueel worden afgeweken van de samenstelling maar er moet minimaal 1 meisje in het veld staan). Wij raden aan om bij elk team ongeveer twee extra kinderen in te delen, omdat er tijdens de wedstrijden onbeperkt gewisseld mag worden.

U kunt uw school aanmelden door het inschrijfformulier online via www.devinco.nl of hier in te vullen. 

Kosten
Om de kosten voor de vereniging te drukken, vragen wij een bijdrage van € 10,00 per team. U ontvangt hiervoor na aanmelding een factuur.

Extra korfbaltraining

Er zal de mogelijkheid zijn om een korfbaltraining ter voorbereiding van het schoolkorfbaltoernooi te volgen op woensdag 21 en 28 september en 5 oktober 2022 van 18.00 tot 19.00 uur op de kunstgrasvelden van Devinco.

Heeft u vragen over het schoolkorfbaltoernooi?

Heeft u vragen over het schoolkorfbaltoernooi?

Neem contact op met Devinco!