Beweegroutes in Deventer
Beweegroute Zandweteringpark

Een initiatief van omliggende sportverenigingen, Kindcentrum Kei13 en vrijwilligers uit de wijk. De 3 beweegroutes van 1 km, 3 km en 5 km nodigen uit om op een sportieve manier met elkaar in contact te komen, samen te wandelen, te hardlopen, jezelf of elkaar uit te dagen en het plezier van sport en bewegen te beleven. De routes zijn vrij toegankelijk voor iedereen van jong tot oud en voor elk niveau. De 1 km route is voorzien van obstakels, de 3km en 5km lopen ook via mooie bospaadjes.

 

3 Beweegroutes Bedrijvenpark Kloosterlanden

Kruip jij het liefst na de lunch terug naar je werkplek? Speciaal voor jou zijn er 3 lunchwandelingen gemaakt op bedrijvenpark Kloosterlanden (Hanzepark). De smoesjes ‘’maar ik heb zoveel werk liggen’’ en ‘’er zijn geen leuke routes in de buurt’’ zijn vanaf nu om te draaien naar redenen om juist naar buiten te gaan.

Even de Benen strekken
Bewegen bevordert je gezondheid en verlaagt de kans op o.a. hart- en vaatziekten. Daarnaast zorgt wandelen voor productiviteit, ontspanning én stimuleer het creativiteit. Zo heb je in een mum van tijd je dagelijkse beweging gehad! Kortom: er kleven alleen maar voordelen aan wandelen tijdens je lunchpauze. Dus zeg je werkplek maar ‘’tot straks’’ en strek die benen

 

Belangstelling om met collega's sportief bezig te zijn, zin in een sportief teamuitje of een sportief event organiseren voor klanten en relaties, neem voor meer informatie contact op met Irene Jansens.