Contact

Sportbedrijf Deventer is hét adres voor alle sportgerelateerde zaken in Deventer en exploiteert Sport- en Belevingscentrum De Scheg, het Borgelerbad en diverse sporthallen in Deventer en omgeving. Daarnaast is Sportbedrijf Deventer verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van sportverenigingen, sportstimulering en ontwikkeling van bewegingsconcepten. Sportbedrijf Deventer staat voor gastvrij bewegen, vitaliteit en gezondheid. Met onze kennis en passie zorgen we ervoor dat iedereen in Deventer het plezier van sport en bewegen kan ervaren.

Samen met de Gemeente Deventer ontwikkelt zij, met medewerking van NOC*NSF, het online sportplatform Sportindeventer.nl om de vraag naar en het aanbod van sport in de gemeente Deventer beter toegankelijk te maken. Sportclubs worden daarmee nog beter vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om te sporten. En inwoners van de stad worden uitgedaagd hun sport- en beweegactiviteit te zoeken, vinden en boeken. 

Heeft u vragen over de inhoud van het sportplatform Sportindeventer.nl? 
Neem dan contact op met:

Chantal Herms | 06-5286 8731 | info@sportbedrijfdeventer.nl

LET OP: Voor specifieke vragen over de inhoud van een, op het platform aangeboden, sport- en beweegactiviteit kunt u contact opnemen met de desbetreffende sportaanbieder.
De contactgegevens vindt u bij de informatie van de sportactiviteit.