Kickboxing GLI | ChokDee

Ontdek de wereld van Kickboxing GLI, waar saamhorigheid en plezier samenkomen in een actieve lifestyle. Deze laagdrempelige sportactiviteit is ontworpen om mensen van alle leeftijden samen te brengen in de wereld van fitheid en gezondheid. Met Kickboxing GLI verbeter je niet alleen je fysieke gesteldheid, maar werk je ook aan je zelfvertrouwen en sociale interactie. Het is een perfecte manier om op een leuke wijze je energie kwijt te raken en tegelijkertijd nieuwe vrienden te maken.

Voordelen
Word fitter en ervaar een verbeterde mobiliteit door regelmatige training.
Bouw aan meer zelfvertrouwen terwijl je leert bewegen met precisie en kracht.
Geniet van de positieve sfeer en lach samen met je groepsgenoten.
Ontwikkel een sterker lichaam en geest en voel je beter in je vel.
Train onder begeleiding van een vaste, ervaren trainer die je motiveert en ondersteunt.

Goed om te weten!
Met een toegankelijke prijs van slechts €5,- is Kickboxing GLI een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare manier om actief te blijven. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, dus of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, je bent van harte welkom om mee te doen.

Kickboxing GLI combineert fitness met plezier en sociale interactie. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, met een focus op toegankelijkheid. Train in groepsverband en versterk je sociale netwerk. Kickboxing GLi is meer dan alleen een sport; het is een community waar iedereen welkom is. Stap in de ring en ervaar hoe je op een plezierige manier aan je gezondheid kunt werken. Doe mee en voel je elke dag sterker, zowel fysiek als mentaal.

Waar: ChokDee KDO - Eefdestraat 28, 7416 ZX Deventer
Wanneer: Dinsdag 18.45-19.45 uur en vrijdag 18.00-19.00 uur
Kosten: 5,- per les, 10 x strippenkaart
Meer informatie via: evertamad@gmail.com