Zumba (Gold) | Gaby Danst

Wil je graag weer een dansje wagen en lekker bewegen op muziek, maar het lukt je al een tijdje niet? Is je energie weg? Of heb je misschien klachten door covid gekregen, of een burnout of blessure. Dan is dit iets voor jou: Zumba Gold! 

Elke maandag- en woensdagavond biedt Gaby Lievaart van Gaby Danst Zumba Gold aan. Dit is net zo leuk als de 'gewone' Zumba, maar dan op een rustiger tempo. Er wordt minder gesprongen en gedraaid dan in een 'gewone' Zumba les. De dansen worden aangepast aan het energie level van de deelnemers. Gaby zet haar voelsprieten aan om de les voor iedereen haalbaar te maken. Zo kan iedereen mee doen op zijn/haar eigen niveau en tempo.

Persoonlijke coaching
Daarnaast biedt Gaby ook het traject ‘En nu ik’ aan, waarin moeders die zichzelf altijd vanuit liefde weggecijferd hebben en er doorheen zitten, weer wordt geleerd te zien waar ze mega blij van worden en waar ze 'nee' tegen mogen gaan zeggen, zodat ze eindelijk 'JA' kunnen zeggen tegen hun dromen en ontdekken dat er altijd genoeg tijd en liefde overblijft voor de schatten om hen heen. Het programma ‘En nu ik’ bestaat uit 10 weken Zumba en individuele coaching krijgen. 

Wanneer: maandag- en woensdagavond 19:00 uur 
Waar
Gymzaal van ICB Wereldwijzer en ’t Roessink | Fonteinkruid 130 Deventer
Kosten: Proefles gratis (direct boeken), €65,- per blok van 10 lessen (1 les per week of € 95 voor 2 lessen per week)
Meer informatie: Zumba Gold – Gaby Danst