Zwemfit | Sportbedrijf Deventer

Zwemfit; onder begeleiding van ervaren zweminstructeurs van Sportbedrijf Deventer en bewegingsagogen van het Deventer Ziekenhuis (Borgelerbad) worden er met behulp van materialen oefeningen in het water gedaan. De lessen zijn zeer geschikt voor ouderen en volwassenen met fysieke klachten of chronische ziekten, vanwege de persoonlijke begeleiding. 

Wanneer: elke maandag, dinsdag en donderdag op verschillende momenten
Waar: zowel in het Borgelerbad als de Scheg

Zwemfit aangepast banenzwemmen; een les speciaal voor mensen die willen banenzwemmen, maar dit door bijvoorbeeld revalidatie tijdelijk niet kunnen. Tijdens dit half uur kun je op rustig niveau individueel of met eigen begeleiding banenzwemmen in het wedstrijd- en/of instructiebad. We proberen een rustige omgeving te creëren door het aantal deelnemers en een vrije in- en uitloop te beperken.

Wanneer: dinsdagmiddag 14:00 - 15:00 uur
Waar: De Scheg | Piet van Donkplein 1 Deventer

Zwemfit voor mensen met geheugenproblematiek; speciaal voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen is er Zwemfit in de Scheg. In het extra verwarmde bad worden er beweegactiviteiten in het water gedaan op muziek. Er is extra begeleiding aanwezig in het bad. 

Wanneer: dinsdagmiddag 13.15 - 13.45 uur  
Waar: De Scheg | Piet van Donkplein 1 Deventer
Kosten: een proefles is gratis, € 6,30 per losse les (10 en 25 rittenkaarten zijn mogelijk)
Meer informatieZwemFit | De Scheg - Deventer (sportbedrijfdeventer.nl) inclusief inschrijven voor een proefles!