Zaterdag 3 juni 2023

BigRun Deventer

De leukste obstakelrun voor de hele familie

  • Op de meest unieke locatie in Deventer!
  • 1, 3 of 5 KM Obstakelrun
  • Doe mee met collega's, vrienden of familie!
Algemene info

Zaterdag 3 juni zijn we terug! De leukste obstakelrun voor de hele familie! Op een nieuwe locatie, een nieuw parcours en een nieuwe naam! Doe jij ook mee met de BigRun Deventer?!

De Gashaven bij de Deventer Kano Vereniging wordt omgebouwd tot een uitdagend obstakelparcours voor jong en oud waarbij plezier en bewegen het belangrijkste staan. Bij de BigRun gaat het er niet om dat je de snelste tijd loopt, maar alle uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels voltooid op een 3 of 5 km parcours. Wil jij toch voor een snelle tijd gaan? Dan kun je zelf met je eigen smartwatch je tijd klokken.

Kortom, de BigRun is een sportief dagje uit! En niet alleen voor de sterksten, want je moet ook snel en lenig zijn, balgevoel hebben en een flinke portie doorzettingsvermogen hebben. 

Run

Tijd

1 km Kidsrun

11.00 - 11.30 uur 

5 km individueel

12:00 – 12:44 uur

5 km team

12:45 – 13:30 uur 

3 km individueel

14:15 – 14:44 uur

3 km team

14:45 – 15:15 uur

Tijden onder voorbehoud!

De gezelligste familie run van Nederland op een unieke locatie!

Parcours & starttijden

De BigRun bestaat uit een 1km (Kidsrun), 3 km en een 5 km parcours door de uiterwaarden van de IJssel tussen het centrum van Deventer en de A1 waarbij behoorlijk wat obstakels worden genomen. De obstakels worden gemaakt en verzorgd door allerlei gemotiveerde en sportieve partners zoals sportverenigingen, fitnesscentra, scouting, studenten en Deventerse (groen)organisaties. Tijdens beide runs is er een verzorgingspost.

1 km Kidsrun
De Kidsrun is er speciaal voor de allerkleinsten van 4 t/m 6 jaar. Ouders mogen gratis meelopen!

3 km
Ben je 6 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan het parcours van 3 km. Dus ideaal voor gezinnen en families, scholen, teams van sportverenigingen of als je net bent begonnen met sporten en 3 km nog te overzien is. 

5 km
Ben je 13 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan het parcours van 5 km. Meer obstakels, uitdaging en uithoudingsvermogen! Individueel of met je teamgenoten, collega’s, vrienden en familie. Durf jij het aan?

Kosten

 

Voorinschrijving met vroegboekkorting maart t/m 30 april 2023

Voorinschrijving met vroegboekkorting 1 mei t/m 27 mei 2023(12.00 uur

Na en daginschrijving

1 km

€  4,50

€  6,00

€  7,50

3 km

€   8,00

€   9,50

€ 11,00

5 km

€ 14,00

€ 15,50

€ 17,50

Let op! Bij de BigRun is geen tijdswaarneming aanwezig.

Inschrijven

Inschrijven kan alleen nog via de daginschrijvingen. Dit kan op de locatie van de Deventer Kano Vereniging vanaf 11.00 uur bij de Sport in Deventer tent.

Locatie

De locatie van de BIGrun is voor het eerst het clubhuis van de Deventer Kano Vereniging aan de Gashavenstraat 9 in Deventer. Deze is te bereiken via het parkeerterrein van de Gasfabriek aan de Zupthenseweg 6b. Hier kunt u zowel de auto als de fiets parkeren. Om hier te komen kunt u de borden van BIGrun vanaf de Zuthpenseweg volgen

Aanmelden

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de Sport in Deventer tent. Deze is bij binnenkomst gesitueerd. Hier krijgt u van ons een startnummer op vertoon van de bevestiging die u bij betaling heeft ontvangen in uw mailbox. Deze kunt u zowel digitaal als op papier laten zien. Vervolgens loopt u naar de start bij aanvang van uw starttijd. Alle tijdvakken kunt u nog terugvinden op www.sportindeventer.nl/bigrun.

Finish

Finishlocatie is het clubhuis van de Deventer Kano Vereniging waar ook de start plaatsvind. Hier kunt u gebruikmaken van de toiletten en kleedruimten. Gebruik van deze ruimten is op eigen risico.

Bij het clubhuis van de Deventer Kano Vereniging is tevens de mogelijkheid om een drankje en een hapje te nuttigen en te genieten van de prachtige locatie met zicht op de skyline van Deventer.

EHBO

De EHBO post is gesitueerd bij de Deventer Kano Vereniging. Op het parcours fietsen EHBO-ers rond. Tevens kunt u een EHBO geval melden bij de organisatie die ook bij de moeilijkere obstakels aanwezig is. EHBO wordt dan opgeroepen en komt naar het obstakel toe.

 

Activiteiten {{ctrl.count}}
Filter
{{ (ctrl.reviewRating && ctrl.reviewRating != 0 ? 1 : 0) + (ctrl.minRangeSlider.minValue > 0 ? 1 : 0) + (ctrl.minRangeSlider.maxValue < 110 ? 1 : 0) + ctrl.selectedPlaatsen.length + ctrl.selectedExtrakosten.length + (ctrl.startDatum ? 1 : 0) + (ctrl.eindDatum ? 1 : 0) + (ctrl.startDatum && ctrl.startTijd ? 1 : 0) + (ctrl.eindDatum && ctrl.eindTijd ? 1 : 0) + (ctrl.hasCurrentLocation() ? 1 : 0) + (ctrl.dagdeel ? 1 : 0) + ctrl.weekdagen.length + ctrl.sporten.length + (ctrl.sportaanbiederNaam.length ? 1 : 0) + ctrl.selectedSporttypenList.length + ctrl.selectedLeeftijdList.length + ctrl.selectedSporten.length + ctrl.selectedDoelgroepList.length + ctrl.selectedKenmerkenList.length + ctrl.selectedSpecifiekAanbodList.length + ctrl.selectedInspanningList.length + ctrl.selectedVoordeelList.length + ctrl.selectedTagList.length + ctrl.selectedAanbodList.length + ctrl.selectedLocatiesList.length}} filters Reset filters
Datum van {{ctrl.startDatum | date:'dd-MM-yyyy'}} om {{ctrl.startTijd}}
Resultaten worden opgehaald
Datum tot {{ctrl.eindDatum | date:'dd-MM-yyyy'}} {{ctrl.eindTijd}}
Min leeftijd {{ctrl.minRangeSlider.minValue}}
Max leeftijd {{ctrl.minRangeSlider.maxValue}}
{{selected}}
{{ctrl.dagdeel}}
{{ctrl.getWeekdagNaam(selected)}}
{{typeof(ctrl.currentCity) !== 'undefined' && ctrl.currentCity.Naam !== "" ? ctrl.currentCity.Naam : "Gedeelde locatie" }} - {{ctrl.radius == 300 ? '75+' : ctrl.radius}} km
{{ctrl.postcode}} - {{ctrl.radius == 300 ? '75+' : ctrl.radius}} km
{{ctrl.sportaanbiederNaam}}
{{ctrl.getLeeftijdNaam(selected)}}
{{selected}}
{{selected}}
{{selected.Naam}}
{{selected}}
{{ctrl.getDoelgroepNaam(selected)}}
{{selected}}
{{ctrl.getSpecifiekAanbodNaam(selected)}}
{{ctrl.getInspanningNaam(selected)}}
{{ctrl.getVoordeelNaam(selected)}}
{{ctrl.getTagNaam(selected)}}
{{ctrl.getAanbodNaam(selected)}}
Extra kosten: {{selected | lowercase}}
Resultaten worden opgehaald

Je zoekopdracht levert op dit moment geen resultaten op

Ontvang een update wanneer er resultaten zijn bij jouw zoekopdracht

Perongeluk ingeschreven? Oeps! Schrijf je hieronder dan weer uit.