17 tot en met 26 september 2021

Kampioenen Spelen

De ouderen onder ons zijn de échte kampioenen!

  • Blijf fit en vitaal
  • Gevarieerd en gezellig
  • Professionele begeleiding
Algemene info

Ouderen, ze zijn geweldige ouders of grootouders. Ze weten meer over cultuur en sport. Beseffen wat vriendschap inhoudt. Zitten vol mooie verhalen en ervaringen. En zijn nog energiek genoeg om dit alles met elkaar te delen. De ouderen onder ons zijn échte Kampioenen. 

Leeftijd is niets meer dan een getal. Dat weet iedereen. En zelfs al voel je je wellicht wat oud, dan kan omgang met anderen en de juiste fysieke activiteiten je weer zo jong laten voelen als vroeger. En dat is precies wat sport en beweging biedt! Tijdens de Sportweek staat Deventer dit jaar volledig in het teken van onze kampioenen tijdens de Kampioenen Spelen! Maar ook buiten deze Sportweek is er er veel te doen voor alle kampioenen van de stad. 

Doe mee met beweegactiviteiten

We dagen alle Kampioenen uit om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen met alle activiteiten die in Deventer worden georganiseerd. Doe tijdens de Kampioenen Spelen bijvoorbeeld mee met Oldstars voetbal of hockey of maak kennis met beweegactiviteiten in het water. Er zijn zoveel (laagdrempelige) beweegactiviteiten voor Kampioenen die passen bij ieders niveau, ambitie en mogelijkheden. Tijdens de Kampioenen Spelen zetten we al deze activiteiten en de Kampioenen in het zonnetje. Er is voor elke kampioen iets te doen!

Nieuwsgierig geworden? In het overzicht van activiteiten ziet u wat er allemaal te doen is! 

Is bewegen voor u niet zo vanzelfsprekend en wilt u graag even op weg geholpen worden of staat er geen aanbod naar wens bij? Neem dan contact op met Chantal Herms, samen met u zoekt zij naar passende oplossingen. Niet alleen tijdens de Kampioenen Spelen, maar ook daarna.

Deel uw ervaring en enthousiasme

Gelijktijdig nodigen we de kampioenen van de stad uit om uw verhalen en kennis in te zetten, door uw (levens)ervaring te delen. Hoe? Door u aan te melden als vrijwilliger bij een club of uw kennis, ervaring en hulp op een andere manier aan te bieden. Misschien bent u wel een sportieve ambassadeur die weet hoe het is om plezier aan sport en bewegen te beleven en iemand anders graag helpt om dat ook te ervaren. Meld u dan aan als beweegmaatje, die een nieuwe beweger even een duwtje in de rug kan geven, wanneer hij/zij dat nodig heeft.

Heeft u vragen over de Kampioenen Spelen of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of beweegmaatje? Neem dan contact op met
Chantal Herms | 06-52868731 | c.herms@sportbedrijfdeventer.nl

Sportactiviteiten {{ctrl.count}}
Filter
{{ (ctrl.reviewRating && ctrl.reviewRating != 0 ? 1 : 0) + (ctrl.minRangeSlider.minValue > 0 ? 1 : 0) + (ctrl.minRangeSlider.maxValue < 110 ? 1 : 0) + ctrl.selectedPlaatsen.length + ctrl.selectedExtrakosten.length + (ctrl.startDatum ? 1 : 0) + (ctrl.eindDatum ? 1 : 0) + (ctrl.startDatum && ctrl.startTijd ? 1 : 0) + (ctrl.eindDatum && ctrl.eindTijd ? 1 : 0) + (ctrl.hasCurrentLocation() ? 1 : 0) + (ctrl.dagdeel ? 1 : 0) + ctrl.weekdagen.length + ctrl.sporten.length + (ctrl.sportaanbiederNaam.length ? 1 : 0) + ctrl.selectedSporttypenList.length + ctrl.selectedLeeftijdList.length + ctrl.selectedSporten.length + ctrl.selectedDoelgroepList.length + ctrl.selectedKenmerkenList.length + ctrl.selectedSpecifiekAanbodList.length + ctrl.selectedInspanningList.length + ctrl.selectedVoordeelList.length + ctrl.selectedTagList.length + ctrl.selectedAanbodList.length + ctrl.selectedLocatiesList.length}} filters Reset filters
Datum van {{ctrl.startDatum | date:'dd-MM-yyyy'}} om {{ctrl.startTijd}}
Resultaten worden opgehaald
Datum tot {{ctrl.eindDatum | date:'dd-MM-yyyy'}} {{ctrl.eindTijd}}
Min leeftijd {{ctrl.minRangeSlider.minValue}}
Max leeftijd {{ctrl.minRangeSlider.maxValue}}
{{selected}}
{{ctrl.dagdeel}}
{{ctrl.getWeekdagNaam(selected)}}
{{typeof(ctrl.currentCity) !== 'undefined' && ctrl.currentCity.Naam !== "" ? ctrl.currentCity.Naam : "Gedeelde locatie" }} - {{ctrl.radius == 300 ? '75+' : ctrl.radius}} km
{{ctrl.postcode}} - {{ctrl.radius == 300 ? '75+' : ctrl.radius}} km
{{ctrl.sportaanbiederNaam}}
{{ctrl.getLeeftijdNaam(selected)}}
{{selected}}
{{selected}}
{{selected.Naam}}
{{selected}}
{{ctrl.getDoelgroepNaam(selected)}}
{{selected}}
{{ctrl.getSpecifiekAanbodNaam(selected)}}
{{ctrl.getInspanningNaam(selected)}}
{{ctrl.getVoordeelNaam(selected)}}
{{ctrl.getTagNaam(selected)}}
{{ctrl.getAanbodNaam(selected)}}
Extra kosten: {{selected | lowercase}}
Resultaten worden opgehaald

Je zoekopdracht levert op dit moment geen resultaten op

Ontvang een update wanneer er resultaten zijn bij jouw zoekopdracht

Perongeluk ingeschreven? Oeps! Schrijf je hieronder dan weer uit.