Koningsspelen Thuiseditie

Koningsspelen

Elk jaar worden de Koningsspelen in Deventer groots georganiseerd samen met 40 sportverenigingen uit de gemeente Deventer. Helaas dit jaar door de coronacrisis geen sportclinics bij The Pickwick Players, in de Scheg, bij ABS of SV Helios, maar wel een speciale thuiseditie van de Koningsspelen om toch een beetje dat feestelijke gevoel te krijgen! We hebben de volgende onderdelen voor je:

  • Ontbijttips van Amber
  • Koningsspelen Dans 2020
  • 'Ik hou van Deventer' Bewegend Ganzenbordspel
  • Koningsspelen Quiz
  • Gymbingo Koningsspelen Editie

Veel plezier met de Koningsspelen Thuiseditie! Vergeet niet een filmpje te maken van je ontbijt, de dans of een activiteit. Tag ons op Facebook of Instagram met @sportbedrijfdeventer

Koningsspelen ontbijttips

Om goed aan de dag te beginnen is een gezond ontbijt belangrijk! Gymjuf Amber heeft een video gemaakt met allerlei verschillende ontbijttips. Eet smakelijk!

Koningsspelen dans 2020

Dans lekker mee met de Koningsspelen dans van de gymdocenten. Film jouw dans en tag ons op Facebook of Instagram met @sportbedrijfdeventer

Ik hou van Deventer

We hebben allemaal wel eens het ganzenbordspel gespeeld. Speciaal voor de Koningsspelen Thuiseditie heeft gymdocent Oskar het 'Ik hou van Deventer' ganzenbordspel gemaakt met leuke opdrachten die jou lekker in beweging brengen. Voor dit spel heb je twee onderdelen nodig: het ganzenbord en de opdrachten. Deze vind je hieronder. Bij download kun je ook de versie om uit te printen vinden.

Koningsspelen Quiz

Doe de Koningsspelen quiz en kom leuke feitjes te weten over sport, het Koningshuis en Deventer.

Koningsspelen Bingo