Wijkmakelaar Sport en Bewegen

De Wijkmakelaar Sport en Bewegen helpt je bij het zoeken en vinden van een beweeg- of sportactiviteit die écht bij je past. Samen ontdek je wat je leuk vindt, je wensen zijn en wat daarbij kan passen, rekening houdend met jouw situatie. De Wijkmakelaar Sport en Bewegen kan ook helpen bij het leggen van contact met de aanbieder, zodat de stap naar de activiteit nog eenvoudiger wordt. De Wijkmakelaar Sport en Bewegen is er voor iedereen; jong en oud, voor een groep of voor het individu.

Contact

Ben of ken jij iemand die wel wil bewegen, maar niet weet hoe of waar, neem dan contact op met de Wijkmakelaar Sport en Bewegen voor een persoonlijk gesprek. Er zijn geen kosten verbonden aan een gesprek met de Wijkmakelaar Sport en Bewegen. 

Informatieavonden Sport en Bewegen 

Met enige regelmaat organiseren de Beweegmakelaars & Wijkmakelaar sport- en bewegen informatieavonden over het sport- en beweegaanbod in de gemeente Deventer. Er is zoveel mogelijk op het gebied van bewegen en sporten; van wandelgroepjes, bootcamp, walking footbal, yoga en stoelgymnastiek, tot zwemfit, zumba, powerwalking, dynamic tennis en trimhockey.
En er is nog veel meer, maar wat is nou waar te vinden? Wat zijn de kosten? Wat is overdag of juist in de avond mogelijk? Tijdens deze avond geven we antwoord op deze vragen. Het is een geheel vrijblijvende avond, waar ook ruimte voor (individuele) vragen en informatie is.
Kom jij in beweging? Schrijf je dan in! 

Chantal Herms | 06-52868731 | c.herms@sportbedrijfdeventer.nl

De Wijkmakelaar Sport en Bewegen wordt aangeboden door